![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-lesar- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Na wstępie zaznaczam że przeglądałem tematy o podobnej tematyce i na nic rozsądnego nie wymyśliłem
mam sobie o to taki kod w jeden ze stron (wklejam tylko część która mnie interesuje bo cały ma z 400 linijek) z tego kodu interesuje mnie T82 i 17
Wiem że mam błąd w linii 11 ale za chiny nie wiem co wpisać zamiast [0-9] bo 17 tam nie wstawię bo równie dobrze może być tam inna liczba Jak z tego wyświetlić np. t82=17 ? Pewnie odpowiedź jest banalna ale ja jej nie widzę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 35 Dołączył: 25.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o np. preg_replace
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpQuery, jak bawiłeś się kiedyś jquery, to tutaj dostęp do DOM masz identycznie łatwy i szybki. Często go używam jeżeli z innej strony potrzebuje pobrać wartość tylko jakiegoś elementu, lub kilku elementów.
|
|
|
-lesar- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
coś chyba jest jeszcze nie tak bo nie wyświetla t82=17 a wyświetla "nie ma". |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ja tam w kodzie strony widzę enter między komórkami, które nie raczyłeś uwzględnić u siebie.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
-lesar- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
W wyrazeniu regularnym entery (białe znaki) dodaje się ciut inaczej. W pierwszym lepszym kursie o wyrażeniach to wyjasniają.
Poza tym enter to tylko jeden z brakujących znaków. Są tam też i spacje -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
-lesar- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
print_r($matches);
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
-lesar- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
ostateczna wersja big thx za pomoc! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:22 |