![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
login_form.php
index.php
problem przy pierwszym uruchomieniu strony strony ładuje formularz. po wypełnieniu i wciśnięciu buttona nic się nie dzieje widocznego. przy próbie wyświetlenia wartości ze zmiennych $_POST wywala błąd że nie ma takich. wydaje mi się że po wciśnięciu buttona nie wywołuje wogule index.php pytanie brzmi co można było zepsuć bo juz sporo czasu się w to wpatruje i szukam przyczyny takiego stanu rzeczy |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń zbędne spacje w htmlu, chodzi np o te: name = "
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja recepta na sukces:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
usunięcie spacji nic nie dało.
wstawienie skutkuje wyświetleniem Array ( ) chyba że nie tam wstawiłem. poniżej kod po tych drobnych zmianach index.php
login_form.php
wstawienie nie daje też żadnych efektów. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd jest taki, że masz input type="button" zamiast type="submit".
|
|
|
![]()
|
|
no i zadziałało.
dzięki za pomoc. do zamknięcia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:46 |