![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
chciałbym zapytać czy jest możliwe stworzenie portalu podobnego do tego www.gry.pl , albo raczej o co bardziej mi chodzi jak stworzyć portal/stronę która aktualizuje się na podstawie kanału RSS i jest podobna do tej wyżej czyli gry?!Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czego szukać i ewentualnie gdzie szukać?Jakieś wskazówki?byłbym wdzięczny.pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gry.pl chyba nie jest aktualizowane za pomocą rss?
wykoszystaj simplexml_load_file Możesz bezpośrednio dane wypisywać na stronie, albo jeśli chcesz je zbierać, aby mieć więcej podstron to wrzucasz do bazy i później sobie z bazy wyświetlasz odpowiednio podzielone na kategorie. Ale dlaczego za pomoca rssa chcesz stworzyć coś jak gry.pl jak gry.pl nie mają danych pochodzących z RSS... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gość który do mnie napisał chciał żeby to wyglądało w ten sposób czyli poprzez aktualizację z kanału RSS.Hmm...to w takim razie co proponujesz?żeby strona sama się aktualizowała czyli rozumiem że dodawała nowe gry.pozdrawiam i dzięki za opowiedz.pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale skad bys mial miec zrodlo tych nowych gier? Masz jakies zrodlo?
Do tego to juz sa gotowe skrypty ale z tego co wiem to w wiekszosci samemu sie gry dodaje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:03 |