![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Od 2 dni mam pewien problem i nie mogę sobie z nim poradzić. Wygenerowałem panel administracyjny na podstawie bazy danych. W bazie występują miedzy innymi tabele blogArticle i tag, w relacji wiele do wielu. Za pomocą pluginu sfFormExtraPlugin chciałbym wykorzystać DoubleList w formularzu blogArticle, ale niestety nic nie działa... macie pomysł lub wskazówki jak to ogarnąć? Zaznaczam że Korzystam z symfony 1.4 + doctrine. Fragment bazy:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co znaczy, że nie działa? Jakie pojawiają się błędy? Nie wiemy co zrobiłeś a czego nie zrobiłeś.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w formie Articles mam:
po czym w wyniku dostaje:
może coś mam źle ze schema.yml... tyle że on generowany jest workbencha... jakaś podpowiedz? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprobuj tak:
Kod $this->setWidget('idTags_list', new sfWidgetFormSelectDoubleList());
Ten post edytował Pawel-ad 11.10.2011, 23:12:32 |
|
|
![]()
|
|
Kurcze no tez nie działa... a jest jakieś inne podejście w symfony 1.4 do administracji tabelami z relacjami M:M?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:23 |