![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Męczę już się z godzinę z tymi divami :/ na prawdę nie wiem co jest nie tak
![]() Chciałbym ułożyć 3 DIVy obok siebie: pierwszy o stałej szerokości 200px, drugi min 450px / max 650px, trzeci min 250px / max 350px. Popełniłem taki kod: HTML: Styl CSS
W wyniku tego div page się rozciąga do max i zmniejsza do min, to działa. Natomiast te 2 divy (center oraz right) nie zmieniają swoich rozmiarów - stoją w miejscu o rozmiarze min-width. Z góry dziękuję za pomoc ! Ten post edytował Sztef89 10.10.2011, 19:03:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I jak udało się?
Bo jedyne co mi przychodzi do głowy to zastosować display tabelkowy (display:table-cell odpowiednio) -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:50 |