![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie dotyczące wyświetlania checkboxów pobieranych za pomoca pętli, chciałbym aby w jednej lini wyświetlane były np 5 checkboxów, a kolejne w kolejnej linii, w tej chwili wyświetla mi od marginsu do marginesu kończąc czasami checkiem bez nazwy
teraz mam:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Dodaj sobie licznik przebiegu pętli (np. $i). W momencie gdy $ % 5 == 0 dodaj sobie <br />.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 573 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z pętla while najszybciej co mi przychodzi na myśl
dobrze byłby zamiast tylu ifów zrobić %5... zależnie jak chcesz wyświetlić. -------------------- I welcome you on the Internet >>> Design by Malina
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z pętla while najszybciej co mi przychodzi na myśl
dobrze byłby zamiast tylu ifów zrobić %5... zależnie jak chcesz wyświetlić. Dziękuję bardzo mi to pomogło! a mam jeszcze jedn pytanie, ładnie tworzą mi się kolejne wiersze, ale nie są kwadraty checkboxów pod sobą (problem w długości nazw jedne takie inne śmakie) jak dopisać offset długości nazwy, bo myślę że to rozwiązałby mój problem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 17:22 |