![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
siedzę nad tym problem od wczoraj. A dokładniej - mam pewne wartości w bazie danych, które po wyświetleniu wyglądają w następujący sposób: ![]() Chciałbym wyświetlić później drzewo na podstawie tych wartości. Jego docelowy kształt powinien wyglądać w taki sposób: ![]() Dodam, że kod znalazłem na tej stronie: http://crisp.tweakblogs.net/blog/317/forma...-one-query.html ale nie potrafię go przerobić w taki sposób, jak zostało to opisane powyżej. Będę BAAAAAARDZO wdzięczny za pomoc, bo termin końcowy oddania aplikacji zbliża się szybkimi krokami :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No przecież masz tam gotowy kod, więc w czym problem? W dopisaniu <a href="'.$menuData['items'][$itemId]['url'].'">... </a>?!
-------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale jeśli się nie myle to wyświetli aktualny URL, bez URLi elementów PARENTS ?
O to mi chodzi: ![]() Ten post edytował Hoodie 3.10.2011, 21:07:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:07 |