![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jak zrobić, aby google wyświetliło przy mojej stronie takie podstrony na których mio zalezy.. do tego jakiśkrótki opis podobno można też dodawać.. Jak szukać coś takiego, bo to chyba nie jest to sitemap dla google? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Jak mniemam chodzi Ci o strony, które konfigurujesz z poziomu Narzędzi webmastera w kontu google. Prznajmniej na to mi wyglada Twój opis.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście jedyne co sam możesz robić to "obniżyć pozycję linku", co mniej więcej oznacza tyle, że google najpierw musi uznać Twoją stronę za wartościową, znaleźć ważne linki i mieć do do nich pewność. W takim wypadku pod Twoją domeną się owe linki pojawią, a jeśli będziesz uważać, że jakiś link jest za wysoko możesz go obniżyć - więc pozycjonuj, pozycjonuj i dbaj o publikę, wtedy może Ci się uda. :-)
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha rozumie
![]() To u mnie takie linki już są, tylko niedokładnie taki jak bym chciał. Gdzie można poszukać coś więcej na ten temat? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 35 Dołączył: 25.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainteresuj się pozycją "Sitemap" pliku robots.txt. To Ci może pomóc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:54 |