![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak zrobić polski cudzysłow a nie anglosasi np ( "" ) jak robie np. w frontpage a potem wklejam na strone to na serwerku mam jakis kwadracik ? moze jakis kod?
-------------------- "Dla mnie SCHRANZ nigdy nie byl nazwą stulu muzycznego.A raczej określeniem przesterowaniem dzwięków. Czy nawet halasu... Sądzę, że wyroslo nowe pokolenie. które nie chce się identyfikować z techno z trance" - Chris Liebing
www.netklinik. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2004 Skąd: Łomża City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... to zależy od czcionki, ale czasami można wykorzystać 2 przecinki : ,,
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapraszam do kursu html Pawla Wimmera - blisko spodu strony sa apostrofy drukarskie i inne takie. nie wiem o ktory ci chodzi.
-------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(-=Saint=- @ 2004-06-30 17:22:45) znak otwarcia cudzyslowiu: Zapomniałeś o średniku na końcu! Można jeszcze tak: „ oraz ” A tu jest lista wszystkich encji: http://www.htmlhelp.com/reference/html40/entities/ -------------------- Pozdrowienia
Robert Błaut » Nie tylko o Operze... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:31 |