![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a kod całego formularza wygląda tak:
Sam kod php odpowiedzialny za upload/wykonywanie formularza:
I wszystko działało, aż tu nagle dziś przestało działać dodawanie do bazy tego jednego elementu. Dodało parę razy po upublicznieniu skrypt dla użytkowników mojej strony a potem przestało działać. Co ciekawe dodało tylko jednemu pierwszemu userowi, a ja testowałem sam wiec może to jest jakoś przypisane do jednej osoby? Ten post edytował boro11 2.10.2011, 13:57:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może coś z uprawnieniami się zmieniło?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik w którym jest formularz ma uprawienia 644, jeśli o to chodziło. W bazie danych nic nie zmieniałem.
Trochę pozmieniałem, ale nadal nie działa tak jak należy. Kombinując doszedłem do wniosku że skrypt działa ale dopiero jak gdzieś wczesniej wyświetlę Problem w tym, że nazwa która się dodaje jest nazwą pliku który był wrzucany wcześniej. Przenosiłem dodawanie w różne miejsca (za tym jak nadaje się nazwa dla $clean_name na koniec i w inne miejsca ale niestety nie otrzymuje efektu który bym chciał. Mimo tego że $clean_name wyświetla się poprawnie to w formularzu jest "opóźnione" o jeden wstecz. Wynikało by z tego i tak jest że formularz wykonuję się na początku (co jest oczywiste). Da się to jakoś poprawić tak żeby działo jak należy? Ten post edytował boro11 2.10.2011, 15:30:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:57 |