![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_CzesLaW123- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Napisałem skrypt, który miał służyć do edytowania poszczególnych rekordów w bazie danych mySQL. Niestety gdzieś zrobiłem błąd i nie potrafie go znaleźć. Skrypt działa ok tylko nie zmienia nic w bazie danych, a zamiast "dodawanie" pokazuje się "error".
Zdaje mi się, że źle ułożyłem polecenie MySQLa... Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakis komunikat otrzymujesz?
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Gość_CzesLaW123 @ 2004-06-29 23:39:34) Witam. Napisałem skrypt, który miał służyć do edytowania poszczególnych rekordów w bazie danych mySQL. [...]Skrypt działa ok tylko nie zmienia nic w bazie danych, a zamiast "dodawanie" pokazuje się "error". No to działa ten skrypt, czy nie działa? A jeśli pokazuje błędy, to jakie. Napisz coś więcej o problemie, mało komu chce się debugować cudzy skrypt, nie wiedząc nawet, jakiego błędu szukać. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Napisałem przecież
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2004 Skąd: Strzelce Op. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzie, własnie oto chodzi że niepokazuje sie żaden błąd, gdyby sie pokazał to nawet ja bym mu to zrobił.
--------------------------------------------------------------------------- znalazłem ten jego błąd, on poprostu źle wpisał bo tam ja ma pole muyzka to powinno byc muza bo tak ma w bazie i już wszystko działa, ale dzięki za chęć pomocy Ten post edytował kolorafa 30.06.2004, 15:23:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:34 |