![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pytanie: Chcę stworzyć za pomocą jakiegoś CMS'a system z pracą. Główne funkcje - mają być dwa rodzaje funkcjonalności: 1. Ludzie mają zostawiać swoje CV (szukający pracę) 2. Ludzie mają zostawiać swoje wolne wakaty (dający pracę). Komunikacja wysyłania wiadomości i inne takie. Jaki CMS to zrealizuje? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Joomla + sobipro lub djclassifieds
Ten post edytował edir 1.10.2011, 23:19:14 |
|
|
-freebox- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Mam pytanie: Chcę stworzyć za pomocą jakiegoś CMS'a system z pracą. Główne funkcje - mają być dwa rodzaje funkcjonalności: 1. Ludzie mają zostawiać swoje CV (szukający pracę) 2. Ludzie mają zostawiać swoje wolne wakaty (dający pracę). Komunikacja wysyłania wiadomości i inne takie. Jaki CMS to zrealizuje? |
|
|
-freebox- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Mam pytanie: Chcę stworzyć za pomocą jakiegoś CMS'a system z pracą. Główne funkcje - mają być dwa rodzaje funkcjonalności: 1. Ludzie mają zostawiać swoje CV (szukający pracę) 2. Ludzie mają zostawiać swoje wolne wakaty (dający pracę). Komunikacja wysyłania wiadomości i inne takie. Jaki CMS to zrealizuje? |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Joomla + sobipro lub djclassifieds Każdy. -------------- DO ADMINA -------------- Sorry za 2 puste posty, ale recaptacha wyświetla się tak, że sugeruje przejście do odpowiedzi w kolejnym etapie, a że jest wielka, na zmniejszonym okienku nie widać pod nią możliwości edycji. Po kliknięciu <enter> w następstwie wypelnienia kodu captachy odpowiedź wysyła się sama, bez kliknięcia "dodaj odpowiedź", co już jest kompletną bzdurą. Intuicyjnie byłoby, gdyby okienko z tym kodem było pod okienkiem edycji odpowiedzi, ale na pewno należy poprawić błąd z wysyłką odpowiedzi bez kliknięcia jej dodania... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A Drupal lub Wordpress to obsłuży?
Jeśli chodzi o te dwa wyżej podane CMS'y - jakimi modułami w nich to zrobić? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 07:25 |