![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
piszę od rana i mam pewien problem, chyba już z przemęczenia, nie widzę błędu od półgodziny i nie mogę poruszyć się dalej. Szkielet wygląda tak -
Dane z formularza odbierane są prawidłowo, natomiast wywołanie metody Login kończy się na Proszę uzupełnić wszystkie dane, od razu mówię że to szkielet więc nie ma jeszcze zabezpieczeń. Gdzie leży problem?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmień nazwę metody na np. loginAction i sprawdź
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ku mojemu zdziwieniu działa, metody mają jakieś zastrzeżone nazwy?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używając nazwy metody takiej samej jak nazwa klasy parser myśli, że to konstruktor
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Równie dobrze możesz dodać konstruktor __constructor(){}; i wtedy metody możesz korzystać z metody o nazwie jak klasa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.07.2025 - 12:36 |