![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Firma, w której pracuję poszukuje programistów PHP, a jako, że na tym forum można znaleźć najlepszych z najlepszych oraz tych, co aspirują do tego miana, postanowiłem wrzucić naszą ofertę tutaj:) Kogo szukamy? Ludzi, od których będziemy mogli się czegoś nauczyć, jak i tych, których my będziemy mogli czegoś nauczyć(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Co oferujemy? - umowę o pracę dla każdego, kto jest w stanie pracować na pełen etat lub inną formę zatrudnienia wedle upodobań(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - wynagrodzenie, czyli najważniejsze:) Dla początkujących - od 1800 netto w górę, a dla seniorów - od 3000 netto w górę. Górna granica nie istnieje:) Więc jak ktoś czuje się na więcej, a jego umiejętności dowodzą tego, to czekamy:) No i oczywiście wzrost zawartości portfela jest wprost proporcjonalny do Twoich umiejętności i osiągnięć, więc ciągle rośnie:) - stół do ping-ponga oraz piłkarzyki. W planie oczywiście mamy nadzieję powiększyć nasz asortyment:) Nasze wymagania? Początkujący: - znajomość podstaw OOP w PHP - znajomość MySQL - znajomość podstaw JS - doświadczenie z Subversion (SVN) - angielski w stopniu przynajmniej podstawowym Senior, to co wyżej plus: - znajomość wzorców projektowych - doświadczenie w pracy z jakimś Frameworkiem (najlepiej Zend:) - doświadczenie w testowaniu aplikacji - dobra znajomość JS (closure, prototype etc.) - podstawowa wiedza nt. procedur w SQL - doświadczenie:) Mile widziane: - znajomość Zend Framework, Doctrine, PHPUnit, Ext JS, SOAP, UML Dane firmy: X-Formation Poland Sp. z o.o. ul. Ostatnia 1c 31-444 Krakow Poland Prezes Zarządu: Goldman Henrik REGON: 120839209 NIP: 6751409081 KRS: 0000326771 Jak się skontaktować? wystarczy mail na smalaca@x-formation.com. W tytule proszę dopisać 'Programista PHP' z określeniem, czy początkujący, czy senior:) Ok, mam nadzieję, że umieściłem tutaj wszystko:) Jakby były jakieś pytania i/lub wątpliwości, to proszę pisać. @edit był zły adres e-mail:P Ten post edytował bastard13 29.09.2011, 10:47:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:46 |