![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić, więc proszę nie krzyczcie na mnie ![]() Mam pewiem problem. Posiadam pewien skrypt, ale nie mogę dać sobie z nim rady. W jednym z plików znajduje się konfiguracja servera: Cytat var $Host=""; I uzupełniam to mniej więcej tak: var $Database=""; var $User=""; var $Password=""; Cytat var $Host="localhost"; Mam server na lycosie, a mój login to maciek111, więc w/w info uzupełniłem dobrze (sprawdzałem nawet na stronie lycosa w dziale My Account - baza itp jest OK). Natomiast gdy uruchamiam ten skrypt (z poziomu przeglądarki of course) to wywala mi taki błąd: var $Database="maciek111_uk_db"; var $User="maciek111"; var $Password=""; Cytat Database error: Invalid SQL: select value from settings where name='forgot_pass_email' MySQL Error: 1146 (Table 'maciek111_uk_db.settings' doesn't exist) Session halted. W dziale My Account (na lycosie) aktywowałem baze danych oraz php. W czym może być problem? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:37 |