![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Trochę nie bardzo wiedziałem gdzie ten temat umieścić i mój wybór padł na ten dział ![]() Mam taki problem gdyż muszę umieścić muzykę na stronie.Mam odtwarzacz wygenerowany na jakieś stronie i teraz moje pytanie. Jak go umieścić, żeby nie zaczynał grać od nowa po przejściu na podstronę ![]() Czytałem coś o ramkach; ale jakoś tak średnio wiem jak za ich pomocą to zrobić ![]() Czekam na jakiekolwiek propozycje,porady,etc. Dodam tylko, że musi to być ten odtwarzacz tak, że w grę nie wchodzi żaden inny. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pozostaje Ci zrobienie środka strony, która ma się zmieniać w <iframe> ale tego już się nie zaleca stosować.
Aby cały czas grało to najlepiej całą stronę wykonać we flashu. Nie ma chyba innego sposobu, za każdym razem jak ktoś przeładuje stronę to się muzyczka od nowa załaduje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 29 Dołączył: 5.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie tak też myślałem; ale na szczęście klient dał sobie wytłumaczyć i całkowicie zrezygnował z muzyki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zrobił byś główny interfejs w JS i AJAXie czy nawet samym JS to nie byłoby problemu, aby zachować muzykę.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aby cały czas grało to najlepiej całą stronę wykonać we flashu. Zgiń, przepadnij akysz! Tag <audio> w html5, metoda .play() + ajax -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 11:01 |