![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam bardzo denerwujący problem z Apachem. Mianowicie nie wyświetla mi on niektórych plików graficznych. Chodzi o to, że strona normlanie odpalone w IE ma calą grafikę, zaś wrzucona do Apacha (oczywiście z plikami graficznymi) i odpalona z IE przez http://localhost/...... nie ma części plików graficznych. Pliki graficzne w kocie HTML wstawiane są klasycznie przez
Proszę o wyrozumiałość i pomoc. -------------------- Pozdrawiam,
MarcZ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze sprawdz sciezki dostepu do plikow graficzych, zmien litery duze na male
-------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kiedysm mialem podobny problem, pliki graficzne z apache nie otwieraly sie lub otwieraly sie w czesci a czesc dzialala normalnie, i bylo to zarowno pod IE jak i innymi przegladarkami (Mozilla, Firefox) i nie tyko na lokalhost ale na zewnatrz tez.
Nie wiem jakabyla tego przyczyna ale po reinstalacji Apache wszyzstko wrucilo do normy, dodam ze bylo to na WinXP -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:05 |