![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 4 Dołączył: 3.11.2008 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję praktyk zawodowych na okres 24 październik do 18 listopada, jedynie w Rzeszowie. Jestem programistą PHP5, znam techniki OOP, bazy danych ORM (Doctrine), system szablonów Smarty i inne. Moje portfolio www.dynamicapps.pl Kontakt:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o praktyki zawodowe w technikum tak?
Jeśli tak, to taki mały hint. Praktyki można odbywać zdalnie, jest to jak najbardziej realne, poza tym nie musi to być w Polsce. Wiem z własnego doświadczenia. A więc miejsce zamieszkania Cię nie ogranicza ![]() -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 4 Dołączył: 3.11.2008 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak, chodzi o praktyki z technikum. Jestem ciekaw twojej odpowiedzi, bo nikt nam nie mówił, że można robić zdalnie praktyki zawodowe. Jeżeli na prawdę tak jest to jak wypełnić ten formularz, który musi otrzymać pracodawca.
Scan Ten post edytował piku235 28.09.2011, 20:12:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mówili że nie można zdalnie? ;>
Formularz wypełniasz dokładnie tak samo jak przy pracy stacjonarnej. Przy którym polu widzisz problem? -------------------- Moja gra - scraby.io
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:48 |