![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki kod Kod for ($i=0;$i<mysql_numrows($dane);$i++){ $info=mysql_result($dane,$i,"id"); $sql="SELECT * FROM `$baza` WHERE `id`=\"$info\""; $grupa=mysql_query($sql) or die(mysql_error()); } ale mam kilka wartosci $info do zczytania, i chcialbym by to wszystko bylo w tej jednej zmiennej - $grupa ... czyli $info moze przybierac wartosc 1,2,3 ... pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy o to chodzilo ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kicaj_ @ 2004-06-29 12:38:59)
Nie wiem czy o to chodzilo ![]() nie, nie o to :] Chodzi mi o to by zmienna $grupa, ktora otrzmuje rezultat dzialan mysql miala w sobie kazdy wynik, ktory byl przeprowadzany dla $i. bo po petli chcialem wypisac ogolny wynik SELECT'a. czyli petla dla $i=1 , $grupa= dostaje jakis tam zwrot z mysql, ale przy kolejnym $i te dane sa usuwane. Zalezy mi na tym by ta jedna zmienna zebrala wszystkie rezultaty. Nie wiem czy tak sie da dlatego pytam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:43 |