![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wykupiłem sobie hosting, który umożliwia zaparkowanie i podpięcie domeny. Na serwerze mam zaparkowana jedna domenę, która wskazuje na folder public_html. Ładnie ją google wyszukuje, ale nie w tym problem. Teraz chcę podpiąć domenę (zaparkowanie domeny zawsze wskazuje na public_html). Wpisuję sobie nazwę domeny i na jaki folder w public_html ma wskazywać np.: public_html/nowa_www . Wszystko działa, tylko jak indeksować tą podpiętą domenę, tak, aby nie indeksowało poprzez zaparkowaną? W tym momencie dla zaparkowanej domeny mam w pliku robots.txt ustawione Disallow: /nowa_www , ale przez to nie indeksuje jej jako ta podpiętą domena, a nie chcę, aby indeksowało to wg zaparkowanej domeny. Chyba, że ja się mylę... Rozwiejcie moje wątpliwości. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eee to masz coś w stylu:
Public_html _index1strony.php _foldery1strony _folderNowa_WWW __indexNowejstrony.php ? Powinieneś mieć to osobno: folder1strony _index1strony.php _foldery1strony folderNowa_WWW _indexNowejstrony.php i wtedy ustawiasz Domenę na dany folder. Co to za hosting? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam tak.
public_html |__index.php |__jakisplik.php |__nowa_www .....|__index.php .....|__cosinnego.php Na public_html wskazuje zaparkowana, a na nowa_www wskazuje podpięta. Operuje za pomocą cPanel'a. Ten post edytował IceManSpy 26.09.2011, 00:20:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:57 |