![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem z porcjowanie wyników wyciaganych z mysql , plik jest zassany z jedej ze stron z pomoca jednak tam mi nikt nie odpowiada . Z baza współpracjue dobrze jednak wyswietla tylko 2 wyniki i nie dziala ni jak klikne na next i inne. pilk wyglada tak:
Ten post edytował rzseattle 30.06.2004, 02:23:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To sprawa dla moderatorów ale skoro oni na razie tu nie zajrzeli to...
1 wyedytuj post urzywając BBCODE czyli tych znaczników nad polem textowym o tak:
2 Wtedy: a ) Nie będziesz łamał regulaminu b ) Znajdziesz więcej osób którzy się zainteresują twoim problemem. UPDATE Po krótkich oględzinach dochodzę do wniosku że na pewno jest problem z cudzysłowami linia 13:
Powinno chyba wyglądać tak:
linia 32:
NOTICE!!! Urzywałem Winsyntaxa do sprawdzenia składni (kolorowanie) Natomiast tu na stronie to inaczej wygląda pytanie czy to kolorowanie składni na stronie czy w Winsyntaxie jest do bani. Jeżeli się gdzieś mylę to przepraszam Ten post edytował sztosz 30.06.2004, 10:34:52 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze z Twojego kodu nie idzie sie nic dowiedziec.
Po drugie przeszukaj forum, na pewno coś znajdziesz ciekawego na ten temat. Po trzecie masz tu maly kodzik i moze on Ci pomoże:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:34 |