![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Napisałem skrypt, który zlicza mi kliknięcia w reklamę przez zarejestrowanych użytkowników forum. Przykładowo: Fragment kodu - formularz. Wtedy ładnie mi zlicza. Problem pojawia się jeżeli nie chcę tego buttona do wysyłania, lecz aby wyświetliły się od razu reklamy tak jak było to do tej pory:
generuje: (IMG:http://iv.pl/images/23411119920827721615.jpg) Jak przerobić dany formularz, aby naliczenie liczyło w momencie kliknięcia w reklamę. Muszę poprzez kliknięcie przekazać 1 wartość postem. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam, Gutyo. Ten post edytował Gutyo 24.09.2011, 21:40:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można by dodać w body funkcję i wywoływać przy załadowaniu strony.
<body onload= "ptca()"> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 15.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, lecz chodzi o to, że mam stronę np reklama.php, a na nią pobierany jest kod js, który generuje reklamy ze strony cpmprofit.
Strona płaci za kliknięcia, a ja chcę kontrolować ile razy dany użytkownik kliknął. Tak jak napisałem wcześniej, że jeżeli zrobiłem sobie zwykły button to ładnie działało, lecz jeżeli dodam ten kod js, który generuje z reguły 3 linki w które trzeba kliknąć to nie działa... : / Ok poradziłem sobie:
Do tego dodałem funkcję onmouseover(), ponieważ onclick nie działało. onmouseover wywoła skrypt, który po 5 sekundach wysyła ukryty formularz, a także przeładowuje stronę, oraz wyświetla alert jeżeli wszystko gra. Takie rozwiązanie mi wystarcza. Pozdrawiam, Gutyo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:57 |