![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie czy da sie w ajaksie zrobic takie cos, ze klika sie przycisk i wyskakuje takie okienko do logowania. Cos takiego jak alert tylko zebym ja tam sobie wszystko mógł sformatowac. Jezeli nie to prosilbym o powiedzenie w jakim jezyku da sie to zrobic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AJAX to nie jest język. Takie coś można zrobić w JS, HTML i CSS
![]() -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AJAX to część JavaScript.
Jest dokładnie tak jak napisał poprzednik. Jeżeli chcesz szukać gotowca szukaj pod "box js". Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć i zrobić to sam to: - http://riddle.pl/-/xhtml/css-overlay/overl...ixed-final.html - źródło strony - przeanalizuj, któryś ze skryptów już gotowych od strony JS - jak już się zdecydujesz pisać to sam to napisz z czym masz największy problem to opiszę i/lub podam odpowiednie linki -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AJAX to nie jest język. Takie coś można zrobić w JS, HTML i CSS ![]() Nie badzmy takimi formalistami, chodzilo mi po prostu, czy da sie po prostu za pomoca wyrazen w ajaxie, ale odpowiedz jest dzieki : p AJAX to część JavaScript. Jest dokładnie tak jak napisał poprzednik. Jeżeli chcesz szukać gotowca szukaj pod "box js". Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć i zrobić to sam to: - http://riddle.pl/-/xhtml/css-overlay/overl...ixed-final.html - źródło strony - przeanalizuj, któryś ze skryptów już gotowych od strony JS - jak już się zdecydujesz pisać to sam to napisz z czym masz największy problem to opiszę i/lub podam odpowiednie linki Dzieki wielkie popatrzylem sobie troche, ale wole sie po prostu nauczyc troche js i wtedy przejrzec jeszcze raz, rzecz jasna chodzi mi aby samemu nauczyc sie pisac, a nie kopiowac |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:07 |