![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem pisze program niby wszystko okey sprawdzam go na localhoscie i widze jedynie białe tło nie jest to raczej wina błędu w pisaniu ponieważ sprawdzałem na 3 różnych programach i ciągle to samo. Co jest ? -------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaz kod, bo bez niego nic ci nie pomoge
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
NP. dajmy na to NWD
-------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest bląd php, zjrzyj w źródło strony a zobaczysz:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie wyswietla wynik (tzn nie mam pustej strony):
Kod NWD Największy wspólny podzielnik liczb 32 i 8 to: 4 Tylko ze jest to zly wynik bo:
mimo ze funkcja przyjmuje parametry to oblicza NWD dla a = 32 i b = 12; -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
No dobrze nie chodzi mi o sprawność programu niech przyjmie te parametry ale powinno coś pokazać a nie całą białą strone.
-------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]()
|
|
A jak wyglada zrodlo strony, tej otworzonej w przegladarce?
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo masz nieodswiezona strone, albo zle niezainstalowane php (w to watpie), albo tez masz -50 dioptri i zapomniales wlozyc oklularow
skrypt chodzi.... -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2002 Skąd: Sz-n/Wroc/Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzywaj <?php zamiast <?.
-------------------- /maggot/
|
|
|
![]()
|
|
Teraz juz całkowicie nie mam pojęca co to może być, nie działa nawet echo wszelkie testy itp. Chyba pozostaje mi tylko reinstalka widowZa xp.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:31 |