![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki link: Potrzebuję zamienić to na button, żeby po jego kliknięciu: 1. Wykonał się kod PHP 2. Strona, na której link się znajduje się odświeżyła Mam dosłownie zerowe pojęcia o JavaScript. Wygooglałem i skleiłem coś takiego: Nie bijcie jak to totalne głupstwo jest ![]() Proszę o pomoc. Ten post edytował Eleeist 22.09.2011, 20:37:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Kod function handleClick()
{ document.location.href='admin.php?mid=<?php echo '1'; ?>'; }
Powód edycji: [nospor]:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem JS, próbowałem $_SERVER['PHP_SELF']... I owszem, strona się odświeża i skrypt wykonuje, ale żeby zobaczyć zaktualizowaną listę z bazy (bo skrypt usuwa record, który się kliknie) to i tak ręcznie trzeba odświeżyć. Chcę osiągnąć taki efekt, żeby po kliknięciu Delete record usuwał się na moich oczach, bez konieczności ręcznego refreshowania strony.
Jakieś rady? ![]()
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
W ogóle nie myślicie ostatnio.... najpierw usuwaj, potem wyświetlaj. A ty najpierw wyświetlasz a potem usuwasz :/ Znowu nie umiesz paru linijek kodu przenieść wyżej?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 77 Dołączył: 10.07.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomogło w sekcji <head></head>:
oraz zastosowanie js/ajax:
plik usun.php:
oraz mała zmiana w kodzie:
-------------------- Cytat There is a Bundle for that Lukas Kahwe Smith - October 31th, 2014 |
|
|
![]()
|
|
Działa, dzięki wielki. Poszło duuże "pomógł"
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:45 |