![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 14 Dołączył: 4.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuję pomocy przy określaniu odpowiedniej daty. Mam daną datę wygenerowaną przez time() i chciałbym do niej dodać 1 miesiąc, ale nie chciałbym robić tego sztucznie przez dodawanie 30 dni do timestamp-a, bardziej wolałbym użyć czegoś na styl strtotime("+1 Month"). Zna ktoś sposób na dodanie do timestampa "+ 1 Month" ? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat wolałbym użyć czegoś na styl strtotime("+1 Month") Pod latarnią najciemniej..... nie masz używać czegoś na styl tylko masz dokładnie użyć właśnie strtotime(). Zajrzyj do manuala i zobacz jakie ona jeszcze przyjmuje argumenty. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 14 Dołączył: 4.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki nospor na nakierowanie ;P Widać, że trzeba czytać dokładniej, bo same zawarte w manualu przykłady nie pokazują wszystkiego ^^
CuteOne niestety, ale to nie to. Pisałem, że chcę miesiąc później po podanej dacie, czyli strtotime('+ 1 Month', timestamp) ;) Można zamknąć. Ten post edytował Kużdo 21.09.2011, 19:52:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:36 |