![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czasami otwieram plik np. index.asp a innym razem index.aspx ! Czym to sie rozni? To tak samo jak z *.htm i *.html ?
-------------------- Gadu-gadu: 384665
Tlen: szelcio@tlen.pl Site: www.szelcio.prv.pl Mail: szelcio@poczta.fm |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Z całym szacunkiem, ale, do jasnej cholery, sprawdź domenę, w jakiej jest uruchomione to forum. I "paszłaTy" z tym mikrosyfem!
![]() -------------------- Sygnaturka: jest
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(byther @ 2004-06-28 13:27:28) Z całym szacunkiem, ale, do jasnej cholery, sprawdź domenę, w jakiej jest uruchomione to forum. I "paszłaTy" z tym mikrosyfem! ![]() Racja! Nie wiem ale mi sie zdaje ze jest to cos takiego jak HTML a XHTML ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@byther: dostajesz ode mnie upomnienie za brak szacunku dla innych użytkowników forum! Trochę tolerancji!
Jesteś tu od niedawna, ale to nie znaczy, że możesz sobie olewać regulamin. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Szelcio @ 2004-06-28 12:05:47) Czasami otwieram plik np. index.asp a innym razem index.aspx ! Czym to sie rozni? To tak samo jak z *.htm i *.html ? asp - starsza wersja technologi skryptowej (3 <=) ASP produkcji Microsoftu. aspx - - ASP.NET, najnowsza wersja technologii ASP bazujacej na .NET Framework html - plik html ![]() htm - skrot windowsowy pliku html (kiedys przeciez nazwy pliku byly typu 8.3) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:06 |