![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 4 Dołączył: 9.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Tworzę stronę, która ma mieć tło automatycznie dostrajające się do rozdzielczości ekranu. Na środku mam diva który ma width: auto; dzięki czemu ładnie tło się rozciąga na całą szerokość. Następnie do tego diva wkleiłem zdjęcie i chcę aby ono było na środku ekranu. Próbowałem wstawić zdjęcie do jeszcze jednego diva który ma określoną szerokość i wysokość i margin: auto lecz nic to nie dało. Tak samo próbowałem zrobić to w znaczniku img, ale bez skutku. Jakieś inne propozycje? Czy może moja metoda od samego początku jest zła? Z góry dzięki za odpowiedź ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 4 Dołączył: 9.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zrozumieliśmy się.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż cały kod.
Lub zastosuj
MultiBg w css3 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:32 |