![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jestem w trakcie tworzenia strony internetowej z opcją koszyka. Pod adresem http://www.qualitycodes.com/tutorial.php?a...ing-cart-in-PHP znalazłam gotowy skrypt, pobrałam go i kiedy chcę otworzyć stronę w przeglądarce wyświetla się pusta strona. Czego to kwestia? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj impotrować w bazie danych plik 'shopping.sql' i skonfiguruj plik db.php w includes
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, nie działa.
index.php wyświetla białą stronę, a products.php: 0){ $pid=$_REQUEST['productid']; addtocart($pid,1); header("location:shoppingcart.php"); exit(); } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze, należy mieć włączone short_open_tag. Po drugie raportowanie błędów włączone! A na przedszkolu zapoznać sie z przyklejonymi tematami.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 10:45 |