![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam formularz, który posiada kilka pól tekstowych o właściwości display = "none". Pola te zmieniają swoją właściwość display na "block" (czyli stają się po prostu widoczne) gdy zaznaczę pole opcji (radio). Robię to przez zdarzenie onlick. I do tego momentu wszystko działa jak należy. Na formularzu mam także przycisk. Po naciśnięciu przycisku mam takie coś:
Pole txt_typ_wysylki to pole które jest cały czas widoczne na formularzu i wartość z niego jest normalnie bez problemu przypisywana do zmiennej $typ_wysylki. Natomiast pola 'txt_wysylka_imie' oraz 'txt_wysylka_nazwisko' to pola, które są początkowo niewidoczne i uwidoczniają się dopiero wtedy gdy użytkownik zaznaczy pole opcji. I niestety nawet gdy pole opcji jest zaznaczone to zmienne $wysylka_imie oraz $wysylka_nazwisko nie przejmują wartości z tych pól. Może mi ktoś powiedzieć czym to jest spowodowane i jak to poprawić ? Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:24 |