![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2003 Skąd: Małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o ocene i sugestie co poprawić itp. Ogólnie jak wam się podoba?
Link Strona jest we wstępnej fazie budowy, więc nie wszystko działa i jest pewno duzo bugów. Dlatego proszę o wysyłanie info co działa źle itp. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
1. nie podoba mi sie tlo w polu text przy loginie i hasle, jak wpisuja dluzszy login, mozna sie pogubic.
2. a:hover w menu do wymainy, po najechaniu ma byc link lepiej widoczny, a nie mniej, 3. wyniki sondy, po glosowaniu, dobrze bylo by ogladac, na miejscu sondy, 4. w dziale na forum, te chmurki, mi jakos nie leza 5. lay 6/10 tresc 2/10 oskryptowanie ?/10 Ten post edytował invx 28.06.2004, 07:52:42 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogolnie portal nie wiem czemu nie przekonuje mnie do siebie. Nie chodzi o to ze nie zajmuje sie tym ale brakuje na czym zawiesic oka. Szata graficzna dawal bym na jakies 3/10 bo w miare czytelnie, no moze poza tym co wspomnial invx. Jelsi chodzi o rozlozenie tresci, to tak po chinsku, jakotako. Ciekawe rzeczy maja byc widoczne. jakies obrazki. Moja ocenna to 4/10.
-------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Brzeg Dolny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
* układ jest dość czytelny, ale i dość pospolity a przez to nudny. Może trochę więcej inwencji
![]() * Kolorystyka: dobrze stonowana, ale nudna i jak mój poprzednik zauważył - linki "znikają" zamiast się "uwypuklać" * A co to za tematyka? Hmm... Trochę przypomina mi to okrojony serwis wp.pl albo innego portalu, gdzie takich nowinek technicznych też nie brakuje. W sumie to nie wiem na czym to ma polegać. Taki serwis informacyjny? hmm... ** w sumie to... nudne. Pozdrawiam ![]() -------------------- ..:: Żeby wstać trzeba upaść ::..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 22:23 |