![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się rozwiązanie z tej strony:
http://muratordom.pl/ gdzie reklama w lewym boku jest jakby poza stroną i pokazuje się tylko osobom, które mają większa minimalną rozdzielczość niż strona wymaga. Można nawet zauważyć, że po wejściu na stronę i zwężaniu przeglądarki myszką chowa się najpierw reklama, a gdy zwężymy jeszcze bardziej to już pojawia się pasek przewijania z dołu. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najprościej ustawić szerokość w %.
Drugim sposobem może być wrzucenie reklamy gdzieś indziej, bo teraz jest dość kiepsko doklejona i pewnie ctr'a za dużego nie uzyskasz. Jeszcze inny sposób... to oczuwiście to olać. Na moim monitorze o szerokości 1280 jest dobrze, chyba niewiele osób ma mniejszą rozdziałkę ![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widzę na tej stronie żadnej reklamy, a i zmiana rozmiaru okna nie przynosi żadnego efektu poza normalnym scrollem. min szerokość to 980px. To nie spam?
Ten post edytował !*! 17.09.2011, 15:44:42 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Juz parwie rozwikłałem
![]() Kluczem jest ta klasa w css:
Mam jedynie problem z utrzymaniem wszytskiego w linii. Ide sie przejsc, moze mi cos wpadnie do glowy:) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:32 |