![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, otóż robię ramki do newsów i menu bocznego używając CSS H1 i H2, i problem z tym że "h2" jest pod "h1" a powinno być jedno obok drugiego.
Niżej przestawiam grafikę demonstracyjną: http://z1.przeklej.pl/prze309/7c4aaa2d00206cf04e722115 Moje CSS, narazie zrobiłem tylko h1 z grafiką a h2 bez żeby sprawdzić czy działa
Mógłbym was prosić o udoskonalenie kodu oraz jeżeli to więcej wymaga utworzenie CSS dla H2 . -------------------- HTML, CSS, JS, PHP i inne nie idą w las... Powoli się uczę co i jak ;] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 30.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
float:left
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz, sorka ale coś mi nie działa ... Nadal ten sam efekt.
A znajdzie ktoś się, który zrobi kod CSS h1 i h2 oraz HTML następnie przestawi mi go. Kod nie musi być wyciągnięty z mojego, wystarczy mi wasz a sam dodam do nie go potrzebne elementy jak tło itd... nait, twój kod okazał się dobrym. "Pomógł" już do ciebie leci... ![]() -------------------- HTML, CSS, JS, PHP i inne nie idą w las... Powoli się uczę co i jak ;] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:38 |