![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zrobiłem sobie skrypt uploadu plików działa idealnie, ale niestety nie jestem w stanie dojść jak zrobić aby obrazki wgrywane do folderu wyświetlały się na jednej ze stron serwisu.
Dodatkowo chcę aby był podział na miesiące w którym dany obrazek został "zauploadowany" jest jakaś metoda na to? Kolejnym problemem związanym z tym zagadnieniem jest to że chce udostępnić cześć serwisu, a raczej jeden button na innej podstronie dopiero gdy ktoś zauploaduje sobie obrazek na innej. Skrypt odpowiedzialny za upload:
Próbowałem cos wygooglowac na ten temat ale nie bardzo wiem nawet co wpisać żeby otrzymać to czego chce.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To wyświetl zwyczajnie img ze ścieżką do obrazka w html. Podział na miesiące możesz zrobić na katalogach przy wgrywaniu lub zapisywać to do bazy.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak do tego dodać żeby wrzucało do bazy jakieś dane?
Chodzi mi o coś al'a to: http://www.infinitybux.com/pages/proof |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuje za podesłany link, ale może ujmę pytanie inaczej bo samo wrzucanie do bazy danych wiem jak zrobić, problem jest w tym, że nie wiem jak to połączyć z tym skryptem tzn. gdzie takie coś mogę wstawić żeby przy naciśnięciu jednego guzika wykonały się te dwie rzeczy?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do swojego kodu który masz wyżej... Wgrywasz obrazek + wysyłasz dane do bazy (data, nazwa itp).
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
A gdzie wstawić to wysyłanie?
Tzn. w którym konkretnie miejscu? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:12 |