![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic zeby w znaczniku div sam ustawial pasek przewijania
![]() -------------------- To be or not to be?
That is the question! |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi sie ze to bylo jakos tak:
-------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydawalo mi sie ze dawid13 mial na mysli ze by mu sie samo ustawialo scrollowanie
![]() a jak jest overflow: auto; to automatycznie ustala czy zawartosc jest wieksza od div'a i czy ma scrollowac. jesli natomiast zawartosc miesci sie w divie to nie ma sensu wyswietlac scrolla... -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to pierwsze wzialem bo w tamtym zawsze wyswietlalo zawsze 2 paski , ale dzieki wszystkim
![]() -------------------- To be or not to be?
That is the question! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 2 Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Grudziądz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odnalazłem przypadkiem ten archiwalny, niedokończony temat.
Pasek pionowy diva: Pasek poziomy diva: Pasek bez zależnie od zawartości diva wyświetlające się 2 paski: Pasek w zależności czy zawartość tekstowa jest większa od diva: -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:28 |