![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Potrzebuje skryptu który swoim działaniem niejako przypomina działanie newsów. Otóż taki skrypt miałby za zadanie dodawanie wpisów(krótkich) przez admina z możliwością dodania niewielkiego pliczku do downloadu. Co najważniejsze wpisu muszą być sortowane wg. daty wpisów i poszczególnych kategorii określających ten wpis. Oczywiście do tego dołączam wyszukiwarke ![]() Prosze o jakieś pomoce z czego mógłbym skorzystać wykonując taki skrypt, ew uwagi, porady - wszystko co ułatwiłoby mi zmajstrowanie czegoś takiego ![]() Wiem że systemów newsowych jest sporo, ale sam nie wiem który nadawałby się do przeróbki z której wyszłoby mi to czego oczekuje przy najmniejszej siły opor ![]() z góry bardzo dziękuje! Pozdrówka |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Search: News, Upload, Sortowanie
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok jakoś sobie poradziłem przy użyciu cutenews.
Jeszcze tylko nie wiem jak zrobić w nim stronnicowanie :/ Proszę o pomoc... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
było wielokrotnie na forum... tak jak pisał kicaj_ użyj wyszukiwarki na forum.... [jako fraze wpisz 'stronicowanie']
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 01:28 |