![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 12.01.2009 Skąd: Kanapa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie małe pytanie odnośnie przesyłania plików na serwer, musze mieć możliwość przesłania 2 czy 3 plików jednocześnie i teraz mam problem ze sprawdzaniem tego: 1. czy dodał w ogole jakiś plik 2. czy dodał 1 plik 3. czy dodał 2-3 pliki 4. czy dodał tylko 1 i 3 plik Bo wymyśliłem coś takiego co generalnie eliminuje mi problem 1: if ($_FILES['file']['size']>0 || $_FILES['file2']['size']>0) ale tu jeśli spełniony jest pierwszy warunek drugi już nie jest sprawdzany... i w tym momęcie jest błąd w $_FILES["file2"]["error"] a nie chciał bym z tego rezygnować.. Bo nigdy nie wiadomo co sie może wydarzyć. Czy ktoś może pomóc jak to 'ugryźć' ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To leć sobie na zasadzie :
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 12.01.2009 Skąd: Kanapa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale tu nie chodzi o liczenie ile plików jest dodanych tylko o te błędy które zwracają, bo jak to usunę to problem znika.. A ja bym chciał zrobić tak żeby tego nie usuwać
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:33 |