![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następującą sytuację: Skrypt "quizu" Struktura bazy:
Mam skrypt do usunięcia jednego poziomu, który jako argument GET przyjmuje ID poziomu. Mamy 10 poziomów. Po usunięciu 10. poziomu skrypt quizu działa nadal normalnie. Jeżeli natomiast usuniemy poziom ze środka to będzie wyglądało to tak: 1,2,3,4,6,7,8,9,10 Teraz moje pytanie: Jak wykonać funkcję, która zamieniłaby poziomy powyżej usuniętego na numer o 1 mniejszy, aby np. po usunięciu 5 poziomu wyglądałoby to tak: 1,2,3,4,5,6,7,8,9 zamiast tak jak powyżej. Proszę o naprowadzenie mnie na jakiś trop. Pozdrawiam, mlawnik -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[sql]update table set level = (level -1) where level > deleted_level[sql]
coś w ten deseń. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki
![]() -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:28 |