![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 8 Dołączył: 3.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie o to tu chodziło
![]() Akurat spacja przez przypadek wkradła się do mojego posta. Mam taki prosty kod jak w pierwszym poscie i jak spradzam w eclipsie jak wygląda moja strona to wszystko jest ok. Natomiast gdy odpalam ją w operze lub firefoxie to już widze te znaczki "; ?> Ktoś ma jakiś pomysł? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy masz włączony serwer i czy dobrze kierujesz link do skryptu? W jaki adres wchodzisz?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Mam włączony xampp, pliki mam w folderze htdocs.
I jęśli testuje czy działa w eclipse podając link do tego pliku to działa normalnie. Natomiast jeśli włącze ten plik operą lub firefoxem to właśnie pokazuje się to "; ?> Odinstalowałem wampserver i zainstalowałem xampp żeby sprawdzić czy w tym problem... może trzeba coś tam skonfigurować tylko nie wiem co ? bo mam wszystko ustawione tak jak jest tam automatycznie dane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
No bo "włączając" go poprzez przeglądarkę musisz również wpisać adres http://localhost/itd, a nie adres z dysku.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za pomoc. Mam nadzieje, że jeśli założe tu jeszcze kiedyś następny temat to z sensowniejszym problemem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:27 |