![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, poszukuję kilku osób pracujących przez internet, najlepiej programistów (wspólny temat do pożartowania przy ewentualnym piwku
![]() Oferta dotyczy tylko osób z Łomży i okolic, lub skądkolwiek jeśli mieliby ochotę dojeżdżać ![]() pozdrawiam, Łukasz Kowalski -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe znam ten bol, mam to samo, tylko ze troche daleko ;p
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozdrawiam kolege programiste z lomzy
![]() ![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozdrawiam kolege programiste z lomzy ![]() ![]() No i co, nie jesteś zainteresowany ? ![]() -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na chwile obecną dobrze mi się pracuje z domu poza tym zima idzie i wizja odśnieżania auta tylko po to, żeby poprogramować jest kiepska
![]() Dla jakiej firmy pracujesz? -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Jak się spotkamy na piwie to Ci opowiem moją historię zatrudnienia
![]() ![]() A co do samochodu to może będziesz miał na tyle blisko że przejdziesz spacerkiem w 10 min ![]() -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:31 |