![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałem napisać sobie stata do swojej www...mam na myśli raport dzienny w postaci maila ktory o okreslonej porze zostanie mi przeslany na moja skrzynke pocztowa... Pytanie: Jak napisze skrypt to musze go odpalic zeby zadziala a wiec jak bedzie np godzina 24 czyli czas przesylania raportu i nikt nie wejdzie na www przed o i po 24 to skrypt sie nie odpalii nie dostane raportu ;/ Jak zrobic zeby raport byl wysylant ? tzn skrypt odpalal sie bez odpalania ? pozdrawiam -------------------- Reklamowa Oklejanie Samochodów: oklejanie pojazdów / tel. 62 597 74 48
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cron . jest trochę o tym na forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
w php sie nie da zrobic, zeby, bez wejscia na strone, odpalic skrypt, jedynie mozna napisac, jakis skryp na powloke, ale to juz zalezy od mozliwosci konta...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 18:59 |