![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystawiłem telefon na allegro i dostałem takiego maila :
Cytat Am Anna Morrison, am from kod in United State and i want to know that price of this item and i will like to know if you can ship oversea ![]() nic nie odpisałem, następny mail to : Cytat Dear seller, I really want to buy this item and i will be paying 850 Euro for this item and you will ship it to my client in Nigeria. (1)I will be paying you by PayPal Payment/ Bank Transfer. (2)You will ship the item by EMS . (3)You will ship the item to my client immediately you receive my payment approval from PayPal website or from my bank. If you agree with these stated terms,send me your full bank information along name and address so that i can go to the bank immediately to make payment for the item. co o tym myślicie ? telefon jest warty jakieś 100zł ![]() Ten post edytował peter13135 5.09.2011, 21:02:15 -------------------- :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytaj go, dlaczego oferuje tyle pieniędzy skoro telefon jest warty tyle i tyle. Zobaczysz co jest grane, a później sam zdecydujesz czy ma w tym jakiś interes czy jest debilem czy chce Cię jakoś oszukać.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no zaptałem, ciekwe co odpowie
![]() ![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Dopiero co było o tym mowa na wykopie. To zwykły przekręt.
Umów się z kolesiem i daj namiary na policję - niech się nim zajmą. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przekręt, nic więcej.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 36 Dołączył: 1.02.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Google Manual
|
|
|
![]()
|
|
Czy ja szary zjadacz chleba jestem w stanie pomóc policji by go zamkneli ?
![]() Ten post edytował peter13135 5.09.2011, 21:21:20 -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Zawsze możesz się z policją skontaktować i zapytać co potrzebują by dorwać drania. A nuż znajdzie się jakiś poczciwy policjant, po którym to nie spłynie i zajmie się sprawą.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeczytałem ten temat z wykopu... Heh nie sądziłem że są jeszcze idioci co robiąc taki przekręt nie potrafią spreparować maila, aby wyglądał jakby z prawdziwego został wysłany.
![]() Ten post edytował !*! 6.09.2011, 07:39:32 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 01:20 |