![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-greg87g- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
witam,
mam problem którego nie mogę rozgryźć. dopeiro zaczynam w jquery ale to nawet dla mnei wygląda dziwnie. chodzi o to, że na kompie, lokalnie wszystko śmiga pięknie ładnie, po wysłaniu na serwer i kliknięciu w button który ma pobrać z zewnętrznego pliku treść strona jakby "znika", jakby button odwoływał się normalnie do innego adresu, mało tego: strona zostaje taka pusta a przeglądarka informuje "pobieranie: 0%" kod:
w Firefox w trakcie tego pustego ładowania czystej strony mówi ze sięe łączy z hit.gemius.pl ale przeciez to nie powinno niczemu zaszkodzic prawda? ok, znalazłem jakby odpowiedź na mój problem. skrypt statystyki dodawany na serwerach home.pl tyle, że ja się statystyk nie chcę pozbywać ![]() Ten post edytował greg87g 5.09.2011, 20:17:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 135 Dołączył: 18.11.2010 Skąd: Wschowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj jeszcze uproszczoną strukture html i napisz co zwraca php.
-------------------- “ Computers are good at following instructions, but not at reading your mind. ” - Donald Knuth |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co mi wiadomo na home.pl z automatu dodaje się kod statystyk.
jeśli chcesz możesz to wyłączyć, a skrypt ze statystykami wstawić ręcznie tylko do podstron na których tego oczekujesz (wtedy pominiesz te, które wywołujesz ajaxem) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:32 |