![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem, właściwie na tyle ile mogłem, no bo co wpisać w google?
Chcę by każdy produkt miał osobną podstronę mojadomena.pl/produkt1, mojadomena.pl/produkt2, mam ich bardzo dużo, ale nie mam czasu na tworzenie każdego na ftp i władowywaniu tam dla każdego innego pliku index.php. Później chciałbym by dało się z tego zrobić subdomenę gdy wypadnie taka koniecnzość. Jak załatwić to by rekord name w tabeli produkty tworzył subdomenę, lub wirtualny (lub poprostu, ałtomatycnzie dodawany był takowy, przez np jakiś skrypt) folder na ftp. Wiem że to być może duże wyzwanie(być może się mylę i ktoś już to opanował), ale proszę o możliwie najbardziej pomocną radę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Chcę by każdy produkt miał osobną podstronę mojadomena.pl/produkt1, mojadomena.pl/produkt2, mam ich bardzo dużo, ale nie mam czasu na tworzenie każdego na ftp i władowywaniu tam dla każdego innego pliku index.php. Przecież to załatwiają "ładne urle". Pełno tego w necie, pełno na forum - poszukaj
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nospor, czy napewno nie trzeba tam ładować plików php(żadnych?)?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Gdzie "tam" ? To są wirtualne katalogi, które nie istnieją. Na tym polega magia ładnych urli. Zapoznaj się wpierw z znimi - potem zadawaj pytania.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 04:33 |