![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka, potrzebuję edycji mysql przez formularz kontaktowy który by brał nick z forum mybb.
Tutaj jest zapytanie: UPDATE `vorefix_playeredit`.`pePlayer` SET `skin` = 'LINK DO OBRAZKA' WHERE `pePlayer`.`id` =2; Czyli chcę zrobić coś takiego : http://goldmines.pl/library/Mineshafter/skin.php Możesz zmienić skina gdy jesteś zalogowany na forum. id pobiera z nicku na którym jesteś zalogowany na forum czyli jestem zalogowany na Forum jako Sahee i podmienia skina z namm w którym ma Sahee próbowalem użyć zapytania UPDATE `vorefix_playeredit`.`pePlayer` SET `skin` = 'LINK DO OBRAZKA' WHERE `pePlayer`.`name` =Sahee; Ale nie działa... Czy moze mi ktoś taki skrypt php napisać ;D Co potrzeba zrobić: - uploadowanie skina za pomocą linku ( nie wgrywania tylko linku) - uploadowanie jako nick (name w bazie) na którym jestes zarejestrowany na forum tyle ![]() Jestem w stanie za to zapłacić, nie duże pieniądze ale zawsze - przelewem Ten post edytował Sahee 4.09.2011, 15:26:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:26 |