![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem. Otóż gdy wchodzę na stronę wszystko pięknie działa. Slider, Czcionka w JS. Ale gdy przechodzę pomiędzy odnośnikami i mam link index.html#nazwa_odnosnika to JS przestaje działać. Działa tylko menu i zmiana strony bez przeładowywania czyli ten kod:
Co mam nie tak? -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 32 Dołączył: 9.09.2010 Skąd: Brzeg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ścieżkę do plików javascript poprzedzaj slashem np.
Kod /strona/javascripts/plik.js
Ten post edytował Magic WWW 4.09.2011, 11:42:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę poczytać jQuery.noConflict() i użyć:
var $jq = jQuery.noConflict(); i wszędzie gdze ma pan $ użyć $jq. Ma Pan dużo bibliotek podołączanych i może zachodzić konflikt. Ten post edytował Rid 4.09.2011, 20:16:57 |
|
|
![]()
|
|
zrobiłem tak:
I teraz ten kod nie działa. Podejrzewam że to niedziałanie jest spowodowane znakiem # w linku np: index.html#oferta ładuje oferte i wtedy js już nie działa. Wszystko działa jak nie ma # w linku. Ten post edytował Jonek_1993 4.09.2011, 21:04:28 -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 16:26 |