![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 30.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hi,
Mam problem z używaniem Facebook API na stronie moja konfiguracja to (używam mod_rewrite i linki w htaccess w postaci: RewriteRule ^informacje,([a-zA-Z]+).html$ index.php?/home/subpages/$1 [L]) $config[‘uri_protocol’] = ‘QUERY_STRING’; $config[‘index_page’] = ‘’; ale FACEBOOK PHP SDK zbiera informację w postaci $_REQUEST więc url wygląda tak: http://localhost/website/page.html?state=.....&code= (adres zwrocony ze strony facebooka po zalogowaniu) Wiec przy zmianie konfiguracji dziala ale to nie jest rozwiązanie $config[‘uri_protocol’] = ‘AUTO’; $config[‘index_page’] = ‘index.php’; próbowałem jakoś wprowadzić ten request do htaccess lecz niepowodzenie mnie napotkalo, ktoś pomoże |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat próbowałem jakoś wprowadzić ten request do htaccess lecz niepowodzenie mnie napotkalo, ktoś pomoże Tzn? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:28 |