![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak narazie wszystkie przykłady jakie znalazłem online używają tego PEAR a zarazem znalazłem również kilka wpisów, które mówią o tym żeby tego tak nie robić bo ten system ma luki i łatwo się wtedy dostać do strony. Więc jak to wkońcu jest? Jaki jest najlepszy sposób na wysłanie formularza z załącznikiem (w moim przypadku zdjęcia) na mail?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 18 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Koszalin/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
swiftmailer, phpmailer to potrafią.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 135 Dołączył: 18.11.2010 Skąd: Wschowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam tę klasę
http://www.phpclasses.org/package/9-PHP-PH...E-messages.html Nie mówię, że jest najlepsza bo innych nie próbowałem używać. Jest bezproblemowa w obsłudze i możesz nią przesyłać na prawdę różne maile. Pozdro -------------------- “ Computers are good at following instructions, but not at reading your mind. ” - Donald Knuth |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:03 |