![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O nas:
Nasza firma zajmuje się sprzedażą detaliczną i hurtową sprzętu militarnego, myśliwskiego i turystycznego. Nasze grono tworzą dobrze zorganizowane i ambitne osoby z poczuciem humoru. Pracujemy w nowym biurze w spokojnej dzielnicy Będzina. Poszukujemy: Poszukujemy osoby dobrze zorganizowanej z dwu letnim doświadczeniem w programowaniu. Poszukujemy osoby, która stawia na jakość rozwiązań, dla której pojęcia usability oraz accessibility są wyznacznikiem wyprodukowanego oprogramowania. Poszukujemy osoby kontaktowej, która ceni sobie dobry humor oraz miłą atmosferę w pracy. Opis stanowiska Osoba na stanowisku będzie odpowiedzialna za rozwój oprogramowania sklepu internetowego i hurtowni internetowej. Integracje z portalami aukcyjnymi, integracje z oprogramowaniem magazynowym, integracje z zewnętrznymi systemami informatycznymi oraz bieżące prace nad nowymi funkcjami będą w ramach codziennych obowiązków osoby zatrudnionej na stanowisku. Zatrudniona osoba będzie pracowała w cztero osobowym zespole IT, w którym będzie miała wsparcie ze strony grafika i project managera. Osobie zatrudnionej na stanowisku zapewniamy szkolenia programistyczne z zakresu obsługi sklepu internetowego. Kwalifikacje: - PHP 5 OOP - HTML - CSS - Smarty 3 - Zend Framework 1.9.7 - ExtJs - PHP Gacl - Gettext - Xajax - Mysql - Doctrine - Allegro API - Dotpay API - SVN Repository Co oferujemy: - nieformalną atmosferę w miłym gronie - możliwość ustalania godzin pracy - atrakcyjne wynagrodzenie - komplet narzędzi pracy - po okresie próbnym umowę o pracę w biurze w Będzinie Dane firmy: PPHU KOLBA Matuszczak Łukasz ul. Limanowskiego 65 42-506 Będzin NIP: 625-219-60-69 REGON: 278262084 Osoba kontaktowa: Mateusz Matuszczak email: admin@kolba.pl Tel: 32 314 17 97 / wew 11 Forma kontaktu: Dokumenty aplikacyjne (CV oraz List Motywacyjny) wraz ze zdjęciem prosimy wysyłać na e-mail admin@kolba.pl z dopiskiem "Programista PHP". Aby dokumenty mogły wziąć udział w procesie rekrutacyjnym, proszę do aplikacji dołączyć zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych o treści: "Wyrażam zgodę na pozostawienie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy w bazie danych PPHU Kolba z siedzibą w Będzinie przy ul. Limanowskiego 65 oraz na przetwarzanie ich dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dn. 29.08.97 r. (Dz. U. Nr 133 poz. 883). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/zostałam poinformowany/poinformowana o przysługującym mi prawie do wglądu, poprawiania i usunięcia moich danych osobowych, jak również, że podanie tych danych było dobrowolne." Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi na wybrane oferty. Przesłanych aplikacji nie zwracamy. Ten post edytował kolba 1.09.2011, 11:58:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Brak pełnych danych firmy. Przenoszę.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za uwagę, dane uzupełniłem.
Proszę o przeniesienie do działu Praca oferowana |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Przywracam
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 20:00 |