![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 12 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Załóżmy, że na stronie trzeba wygenerować 10 szablonów HTML w postaci i 5 szablonów postaci Mam taką koncepcje, że umieszczam potrzebne szablony w bazie następnie w miarę potrzeby pobieram je i wyświetlam. Za bardzo natomiast nie widzę możliwości, żeby wypełnić te formularze konkretnymi danymi. Przykładowo:
I zastanawiam się w jaki sposób odpowiednie różne dane dla każdego szablonu w nim umieścić? Czy może ktoś poradzić ewentualnie inne rozwiązanie jeśli moje jest błędne? Ten post edytował bliitz 31.08.2011, 17:23:36 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 6 Dołączył: 10.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej od razu wykorzystać szablony np. Smarty lub inne ? Wydaje mi się, że do tego co chcesz otrzymać były by idealne.
-------------------- Pomogłem ? Kliknij pomógł :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 12 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
smarty są raczej zbyt duże do tego projektu, jak strzelanie z armaty do komara, a może znasz coś podobnego do smartów tylko prostsze?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TinyButStrong.com
Jedna klasa. -------------------- Pozdrawiam,
mlawnik Cytat(nospor) Jedzmy gówno.... miliony much nie może się przecież mylić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:19 |